Categories
Gazipaşa Çekici

Gazipaşa Çekici (Oto Kurtarma ve Yolyardımı 2021)

Yaşar oto kurtarma şirketi olarak 2000 yılından bu yana kesintisiz hizmet vermekteyiz. Değişen teknolojiye ayak uyduran firmamız sürekli yenilikleri takip etmektedir. Öte yandan, sözleşmeli lastik, oto tamir ve oto anahtar şirketleri olan ortaklarımızdan yararlanabileceğinizi biliyorsunuz. Bugüne gelmemizin en büyük nedeni olan siz değerli müşterilerimize teşekkür etmek istiyoruz.

Gazipaşa Çekici | Araç Yol Yardımı | Kurtarıcı (65 ton vinç)

Telefon: 0 532 723 30 16
Firmamız Tur Assist tarafından verilen lisans ve etkili belgelere sahiptir. Tüm çalışanlarımız bu şirket tarafından onaylanmıştır. Bu yüzden size daha iyi destek vermek için kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Tüm çalışanlarımızla hizmetinizde olmaya hazırız. Bize ulaşmak için bir telefon kadar yakın.

Firmamız Anamur, Gazipaşa, Mahmutlar, Demirtaş, Yeşilöz, Konaklı, Okurcalar, Alanya, Uçarı, Yakacık, Zeytinada, Muzkent, Kestel, Kargıcak, Türkler bölgelerinde oto kurtarma – yol yardımı ve vinç hizmetleri sunmaktadır. Akla ilk gelen biziz. Bu bir tesadüf olamaz. Tüm bunlar, sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışından kaynaklanmaktadır. Bizi seçmekten asla pişman olmayacağınızı garanti ediyoruz.

Yolda sıkışıp kaldınız mı? Yol yardımı şirketimiz, zor zaman arkadaşı olmak için burada hazır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *